Opleidingen

Kynologisch masseur/therapeut is een vrij beroep en je merkt dat er steeds meer ondernemers hondenmassage aanbieden.

Het is erg moeilijk om tussen het grote aanbod een goede hondenmasseur te vinden. Om deze reden heeft Palpabel in 2017 de eerste stappen gezet om opleidingen voor Kynologisch Masseurs te accrediteren.

Heeft een masseur zijn opleiding bij één van de door Palpabel geaccrediteerde opleidingen gevolgd, dan weet u zeker dat de masseur goed is opgeleid en over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om hondenmassage toe te kunnen passen.

Wil je zelf een opleiding tot hondenmasseur volgen? Dan weet je zeker dat je bij een door Palpabel geaccrediteerde opleiding goed wordt opgeleid.

Geaccrediteerde opleidingen

Kynomassage

Sinds 2010 leidt Kynomassage® enthousiaste studenten op tot professionele Kynologisch Masseurs en Massagetherapeuten. Ook kun je bij ons terecht voor een losse lezing, workshop of cursus of massageadvies op maat.

Kynomassage® is als kort beroepsonderwijs door het CRKBO geregistreerd. Palpabel heeft niveaus 1, 2 en 3 geaccrediteerd.

Kynomassage staat bekend om:

  • praktijkgericht leren aan de hand van casussen en filmpjes
  • uitgeschreven lesmateriaal zodat je thuis de leerstof goed tot je kunt nemen
  • samenwerking met specialisten in het vakgebied
  • actuele kennis van wetenschap en nieuwe inzichten
  • leren op jouw tempo

Ben je enthousiast geworden, kom dan naar één van onze gratis kennismakingsworkshops of vraag de STUDIEGIDS aan. Het eerste aanspreekpunt binnen Kynomassage is Judith Hofman. Heb je vragen, dan kun je met haar contact opnemen.

Contactgegevens:

www.kynomassage.nl

info@kynomassage.nl

 

 

Kynocompleet

Kynocompleet is begin 2014 opgericht, een jonge en enthousiaste opleider met gecertificeerde docenten die veel ervaring hebben opgedaan in het werkveld, en die hun passie voor hondenmassage willen uitdragen. Bij Kynocompleet vind je opleidingen en lezingen op het gebied van massage, voeding, beweging, natuurgeneeskunde & gedrag. De workshops en lessen worden gegeven op onze eigen moderne en ruime hoofdlocatie in Oosteind en op onze nieuwe locaties verspreid door het land. Palpabel heeft niveau 1 en 2 geaccrediteerd. Diploma’s die behaald zijn bij Kynocompleet voor 1-7-2018 vallen onder deze accreditatie.

 

 

Wil jij jouw opleiding ook laten accrediteren?

Je kunt je als opleider laten accrediteren door Palpabel. Bij aanmelding voor accreditatie doorloop je het accreditatieproces voor de licentie die je aanvraagt. Jouw aanvraag wordt door de accreditatiecommissie bekeken en beoordeelt of deze voldoet aan de voorwaarden die bij de aangevraagde licentie horen.

Het als opleider aangesloten zijn bij een beroepsvereniging kan voor cursisten de doorslag geven om bij jullie de opleiding te gaan volgen. Meer informatie kan je opvragen bij accreditatie@palpabel.nl

 

 

 

Reacties zijn gesloten.